Udgivet i Gaveideer

5 gode gaveideer til studenten der elsker at cykle

Af Studentergaver.dk

Skal du snart til et studentergilde og fejre en nyudklækket student? Så skal du selvfølgelig også medbringe en god gave, og her er det meget passende at give noget, som på en eller anden måde kan bruges i personens sabbatår eller ferie, hvor friheden virkelig skal fejres.

Hvis du har at gøre med en student, som du ved er glad for at cykle, og som måske endda går med planer om at få cyklet rigtig meget i sit sabbatår, så er det også helt oplagt, at du giver en gave, som har noget med cykling at gøre. Og her er der faktisk mange muligheder, så der er noget til ethvert budget, du har at gå ud fra. Få 5 gaveideer her.

En bog om gode cykelruter

Et rigtig godt bud på en gave til studenten, som er vild med at cykle, og som måske også har planer om at cykle meget i en del af sabbatårstiden eller sommerferien, er en bog, som viser en masse gode cykelruter. Det er måske ikke altid så nemt at gennemskue, hvor man kan cykle, hvis man gerne vil have en både smuk og udfordrende oplevelse.

Du kan i hvert fald helt sikkert finde en god bog, som omhandler nogle af de bedste og smukkeste cykelruter i Danmark, og hvis der er tale om en person, som også kan finde på at tage på cykeltur i udlandet, så kan du også se efter, om der også er en bog med ruter i udlandet.

Lækkert cykeltøj

Når man cykler meget i sin fritid, så er det også helt sikkert, at man har en masse sportstøj, der hele tiden skal vaskes, da man jo typisk kan komme til at svede ret meget efter en cykeltur. Derfor kunne et godt bud på en gave til studenten netop være noget nyt og lækkert cykeltøj, så der er lidt mere at vælge imellem.

Nogle cykelshorts er ret populære, især når det er varmt udenfor, så hvis du kan finde nogle smarte nogle, som måske ikke bare er kedelige og sorte, kunne det være et godt bud. Ellers er det også godt med en masse sportstrøjer, som studenten kan bruge på fremtidens mange cykelture.

Nye cykellygter i høj kvalitet

En gave, der er i den lidt mere praktiske kategori, er nye cykellygter. Måske kan det lige umiddelbart virke som en lidt kedelig gave, fordi den netop er meget praktisk, men man kan sagtens gøre gaven lidt mere spændende ved at købe nogle cykellygter i høj kvalitet, som måske også kan noget ud over det sædvanlige. Får når der er tale om en person, der går meget op i at cykle, så er også kun den bedste godt nok. Så nogle nye, gode cykellygter er en rigtig god ide.

En sej cykelhjelm

Dem, der cykler rigtig meget, er mere en nogen andre klar over, at det er meget vigtigt at cykle med cykelhjelm. Lige netop derfor kunne en cykelhjelm også være en fin gaveide, da der er en masse flotte cykelhjelme på markedet. Der er både de helt klassiske, der sidder ovenpå hovedet, og som kan findes i ret lækkert og smart design efterhånden, og så er der også de mere diskrete cykelhjelme, som sidder om halsen, og som altså springer frem som en slags hjelm, hvis man vælter.

Så det er egentlig bare med lige at vurdere, hvad studenten egentlig foretrækker i forhold til cykelhjelm.

Gaven over dem alle: En ny cykel

Hvis du eksempelvis er studentens forældre eller bedsteforældre, altså nogen, som har et rigtig tæt bånd med studenten, så kan du overveje, om gaven skal være lidt ud over det sædvanlige. Og hvis det skal være den bedste af den bedste gave til studenten, der kan lide at cykle, så giver du selvfølgelig en splinterny cykel.

Det kan være, at du ved, hvilken slags cykel studenten går og drømmer om, eller at du selv har hørt med en ekspert, hvilken slags cykel der vil være god at give. Det er i hvert fald med sikkerhed en gave, som kommer til at slå benene væk under den nye student, og som måske også kan bruges meget i det nye voksenliv, som studenten træder ind i.