Udgivet i Gaveideer

Et aktivitetsur er den perfekte gave til den aktive student - 8 grunde til hvorfor

Af Studentergaver.dk

Det kan være svært at købe gaver. Det gælder også for mange, når de skal ud at købe en studentergave. Selvom man måtte kende den student, som man skal til fest ved ganske godt, så er det ikke altid let alligevel. Studenter er nemlig ikke bare studenter, for de er lige så forskellige som alle os andre. Det er både piger og drenge og de har også vidt forskellige interesser. Man skal derfor tænke sig godt om, så man kan komme med en gave, som studenten kan blive glad for.

1. En sund livsstil

Der har i de seneste år været et øget fokus på sundhed og det at have en sund livsstil er noget der er kommet for at blive. Det er også bedst for ens krop og helbred, at man både får spist sundt og varieret. Udover en sund kost, så vil det også være rigtig fordelagtigt, hvis man sørger for at få rigeligt med bevægelse. Man skal helst ud at dyrke motion flere gange om ugen, så man får forbrændt nogle kalorier og holder ens kondition ved lige.

Det er to vigtige faktorer at tænke på, så man kan få en sund krop. Med et aktivitetsur kan det godt blive lidt sjovere at få dyrket motion, da man på denne måde kan holde styr på ens data. Man kan på den måde se hvor mange kalorier man forbrænder, hvor mange skridt man tager om dagen og meget mere. Det kan godt være meget motiverende.

2. Få motivationen tilbage

Der er nok mange der sidder derhjemme og godt kunne tænke sig at leve sundere. Det kan være at man har ønsket om at dyrke noget mere motion. Det kan være svært bare at tvinge sig selv til at blive mere motiveret. Man kan dog gøre noget, som gerne skulle bidrage til, at man bliver mere motiveret. Det kan eksempelvis være, at man bør investere i et aktivitetsur.

Med Intelligente aktivitetsure kan man få noget motivation til at dyrke sport, da man her får noget lækkert udstyr. Med noget fedt udstyr, som giver dig mulighed for at tjekke op på en her masse data, kan det måske blive lidt sjovere at komme ud på den løbetur, eller cykelturen i skoven. Et aktivitetsur gør det nemlig muligt at se, hvor mange kalorier man har forbrændt på den løbetur, eller hvor høj ens puls var på cykelturen.

3. Fordelen ved data

Det kan måske lyde en smule tosset at skulle bruge data på ens fysiske aktiviteter. I princippet kan man også sige, at det ikke er vigtigt for ens sundhed og ens aktivitetsniveau og det er egentlig også helt rigtigt. Det kan dog som sagt gøre det lidt sjovere at bevæge sig, hvis man bagefter kan se hvad man har fået ud af ens træning.

Det kan gøre at man også kan sætte en målsætning om at man om en måned skal kunne løbe turen tre minutter hurtigere eller komme til at have en lavere hvilepuls. Det er den slags som et aktivitetsur kan bidrage med. Det er selvfølgelig også forskellige fra model til model. Nogle aktivitetsure har nemlig flere funktioner og muligheder end andre, så det er også noget man skal være opmærksom på, hvis man skal til at købe et aktivitetsur. 

4. Smart for et ungt menneske

Unge mennesker går i særlig grad op i deres krop og deres sundhed. Det er endnu en god grund til at købe et aktivitetsur til den nyudklækkede student. Det er noget som de fleste unge mennesker vil sætte pris på, da det både kan bruges til hverdagsbrug, i fitness eller når man dyrker motion udendørs.

Det er således en praktisk ganget, som man vil kunne have på hver eneste dag. Det er i også blevet en genstand, som man ser rigtig mange mennesker gå med. Man skal derfor ikke være så nervøs for at købe et aktivitetsur i studentergave. Det kan være det helt rigtige at give i gave til det aktive unge menneske. 

5. Vis vejen for de sunde vaner

Ved at give et aktivtetsur i stundentergave, så kan man også fremelske nogle sunde vaner hos det unge menneske. Med at aktivitetsur i gave, viser man nemlig vejen. Det kan virke ganske banalt, men det er faktisk noget der kan gøre en forskel. Hvis vedkommende ikke før har haft et aktivitetsur, så kan det være det giver noget helt nyt. Ved at få et aktivitetsur, kan man nemlig få øjnene op for sport og motion på en helt ny måde.

Man finder pludselig ud af at tal og data kan være sjovt at se på, hvis det er statistik over ens egne præstationer. Ved at give den nyudklækkede student indsigt i denne del af sportens verden, så kan man være med til at flytte perspektivet. Sport og motion kan pludselig blive sjovt og udfordrende, fordi man vil sætte en ny personlig rekord på 5-kilometeren eller opnå en lavere hvilepuls efter noget tids træning.

6. En gave der kan bruges længe

Med et godt aktivitetsur kan du komme til at give en gave, der kan holde i flere år. Det er ikke uvæsentligt, når man snakker om studentergaver. Det skal helst være noget som man kan huske og som man også kan få gavn af i lang tid.

Sådan er det selvfølgelig ikke med alle gaver og det er også okay. Med et aktivitetsur kan du heldigvis give en gave, som ikke bare giver glæde på aftenen for studenterfesten, men som vil blive brugt hver dag i lang tid. Det er noget som bestemt ikke er uvæsentligt når man snakker om stundentergaver.

7. Giv en gave som studenten ikke selv har tænkt på

De sjove og gode gaver er ofte dem, som modtageren af gaven ikke selv havde tænkt på at købe. Ofte er det rigtig godt hvis man formår at give en gave, som vedkommende der modtager den godt kunne tænke sig, men som vedkommende ikke selv vil gå ud at bruge penge på. Det kan eksempelvis være en god parfume, skønhedsprodukter, køkkenudstyr, eller som i dette tilfælde, et aktivitetsur.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du er bekymret for om et aktivitetsur er en god idé, fordi det ikke lige står på ønskelisten. Man kan sagtens ønske sig ting, som man ikke lige har skrevet på ens ønskeliste og det gælder også et aktivitetsur. Det kan faktisk omvendt være rigtig fedt, hvis man tænker lidt ud af boksen og ikke "bare" vælger noget der i forvejen står på ønskelisten.