Udgivet i Gaveideer

Giv et tyngdetæppe - den perfekte studentergave til studenten der har svært ved at finde ro

Af Studentergaver.dk

Kender du et ungt menneske, der har svært ved at finde ro i en travl hverdag? Sådan et ungt menneske kender næsten alle. Til alle tider har teenageår og ungdom været en periode i et menneskes liv, som er svær at finde sig til rette i, og presset på ungdommen er ikke blevet mindre. Unge studerende og kommende studenter arbejder hårdt for at leve op til både faglige og sociale krav, så hvorfor ikke give en studentergave, som kan opfordre til hygge og ro?

Et tyngdetæppe lader roen sænke sig

Giv studenten et tyngdetæppe! Når der er fart på både hverdag og weekend i et ungt menneskes liv, kan det være svært for den unge at komme ned i gear og nå at slappe af. Man kan ikke påstå, at nutidens unge er underlagt mindre pres end de foregående generationer. Fremdriftsreformer, karrieremål og frihedsdrømme kan gøre det svært at navigere i et begyndende voksenliv samtidig med, at man skal leve op til en masse forventninger fra sig selv og andre, og alle kneb gælder, når det kommer til at finde ro.

Et tyngdetæppe kan måske som en kedelig studentergave, men den er i praksis virkelig luksus at have. Et tyngdeprodukt kan være virkelig effektivt mod stress, angst eller uro, idet det ganske enkelt stimulerer sanserne på en særlig, tryghedsskabende måde. Tyngden taler nemlig til sanser og berøringszoner i kroppen, og fortæller, at det er sikkert at slappe af.

Med et tyngdetæppe eller en tyngdedyne bliver det muligt at slappe af hurtigere og dybere, og produktet kan i særdeleshed hjælpe mod den søvnløshed, der ofte hører til stress, angst og andre lidelser, som påvirker nervesystemet. På baggrund af dette kender de fleste til kugledynen som fast inventar på psykiatriske afdelinger, selvom den på ingen måde kun hører til i sygehusregi. Du kan læse meget mere om tyngdetæpper online, og bliv endnu klogere på hvordan et tungt tæppe kan give kroppen ro.

Find det helt rigtige tyngdetæppe

Der er helt vildt mange både kugledyner og tyngdetæpper på markedet; de findes i mange prisklasser, størrelser og tyngder, og det kan være lidt af en jungle at udvælge det helt rette produkt. Det er særdeles vigtigt ikke at vælge et tæppe, der bliver for tungt til den, der skal anvende det, men samtidig er det vigtigt, at tæppet er tilstrækkeligt tungt til at have effekt. Derfor er det en god idé at kende den omtrentlige højde og drøjde på den, du ønsker at forkæle med et tyngdeprodukt.

På hjemmesiden kugledyne.dk kan du heldigvis læse meget mere om forskellige typer kugledyner og tyngdetyper for at blive klogere på netop hvilken dyne eller hvilket tæppe, du eventuelt kan give i gave til en ung, du har kær. Det er nemlig Danmarks helt store hjemmeside, når det gælder tyngdeprodukter, og dermed det helt rette sted at søge professionel vejledning.