Udgivet i Gaveideer

Giv hende en tur til Kreta i studentergave - 5 tips til at få den bedste tur

Af Studentergaver.dk

En rejse er uden tvivl en af de bedste studentergaver, man kan give. De fleste studenter og studiner ville elske at få en luksusrejse til Kreta! Hvis du vælger at give en sød studine en tur til Kreta i studentergave, er der dog forskellige ting, du skal huske, for at I kan få den absolut bedste tur.

Du skal blandt andet huske at leje en bil, så transporten er let og overskuelig, når i ankommer til smukke og billedskønne Grækenland. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får x gode tips til at få den bedste tur til Kreta.

Udforsk madmulighederne

Kreta, og Grækenland generelt har mange forskellige, delikate madretter at tilbyde. Det er derfor vigtigt, at du og den søde studine sætter tid af til at udforske de mange forskellige madmuligheder, der er at finde i billedskønne Kreta. Selvom Kreta er en meget autentisk, græsk ø, findes der stadig en masse turistfælder rundt omkring i byen.

Dette gælder især når det kommer til de mange græske restauranter. Hvis du ønsker et lækkert, autentisk måltid, der ikke koster dig en formue, er det vigtigt, at du ikke falder i turistfælderne, men i steder udforske de mindre restauranter rundt omkring på Kreta.

Lej en bil

Selvom Kreta på mange måder er en smuk og praktisk ø, kan den hurtigt blive upraktisk og uoverskuelig, når det kommer til transport rundt i byen. Kreta er en bakket og bumpet ø, der hurtigt kan blive svær at gå rundt i - især hvis man ønsker at nå til de absolut bedste restauranter og museums.

Derfor vælger rigtigt mange at leje en bil på Kreta, og herefter køre rundt og se de mange forskellige seværdigheder. En bil gør din transport rundt i byen langt rarere, og du og den heldige studine vil med sikkerhed nyde rejsen!

Udforsk det smukke natur-og dyreliv

Der er absolut ingen tvivl om, at Kreta er en gudesmuk ø fyldt med fantastisk natur-og dyreliv, som ville være en skam ikke at udforske, når man besøger øen. Den græske ø Kreta byder blandt andet på safari i det vilde dyreliv, udforskning af ikoniske vandfald, krystalklare have og meget mere!

Her er det bare med at vælge de aktiviteter, der passer dig og den frie studine bedst. Du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor mange forskellige ting, du kan udforske på billedskønne Kreta. Grib muligheden, når du endelig kan!

Find det rette hoteller

Ligesom mange andre feriedestinationer, har Kreta et stort udvalg af diverse forskellige hoteller. Nogle hoteller er dog bedre end andre, og det er derfor vigtigt, at I inden jeres længeventede rejse, gør jer tanker om, hvilket hotel I ønsker at bo på. I kan vælge en all-inclusive oplevelse, hvor alt er medregnet i prisen, men I kan også vælge et mindre, og mere lokalt, hotel, hvor der ikke er all-inclusive.

Der er både fordele og ulemper ved at vælge begge dele, og I skal derfor overveje valget grundigt, før i trykker køb, eller bestil, på et af de mange hoteller!

Pak det lette tøj

Det vil måske overraske dig, hvor varmt der egentligt er på Kreta - dette gælder både i højsæsonen og udenfor højsæsonen. Derfor er det absolut vigtigt, at du og din yndlingsstudine husker at pakke det kolde, og lette tøj, hvis i ønsker en komfortabel og rar tur.

Rigtigt mange vælger blandt andet at pakke komfortable og løse kjoler, behagelige shorts samt toppe og t-shirts, der er let at have på hele dagen. Hav klimaet, varmen og temperaturerne generelt i baghovedet, når du pakker til din ferie på den græske ø Kreta. Du vil med sikkerhed fortryde at have medbragt dit varme tøj!