Giv studenten en miniferie i studentergave – 3 grunde til han/hun vil elske gaven og 3 forslag til hvor I skal tage hen

giv studenten en miniferie i gave

Det er en fantastisk oplevelse at se en person tæt på dig blive student. Flere års skolegang samt slid og slæb giver endelig pote. Derfor er det også helt naturligt, at du som ven eller familie gerne vil give en flot gave, der markerer den færdiggjorte epoke i studentens liv.

Hvis du er på jagt efter en god gaveidé, er der flere gode grunde til at give en miniferie i gave. Først og fremmest fordi det er gaven, der bare bliver ved med at give. Læs med videre, hvis du gerne vil vide, hvorfor du bør give studenten i dit liv en miniferie i gave.

Grund 1: Forventningens glæde

Det mest fantastiske ved rejser er, at glæden ved dem er tredobbelt – måske endda firdobbelt, når du giver en rejse i gave. Først og fremmest er der glæden ved at få en gave i det hele taget. Men det er selvfølgelig en glæde, som enhver anden gave også kan udløse.

Det, der derimod gør en rejse til en helt særlig gave, er, at studenten vil glæde sig til at komme på ferie. Nogle vil endda mene, at forventningens glæde er den største. Uanset hvor meget glæde man vil tillægge forventningerne, kan ingen benægte, at de er der. En miniferie er derfor en gave, som studenten kan se frem til at bruge.

Grund 2: Skab minder

Det allerbedste ved en miniferie som en gave er, at det giver studenten mulighed for at skabe minder. Det er nemlig altid en stor oplevelse at komme ud og rejse. Alt afhængig af, hvor miniferien går hen, kan studenten opleve en anden kultur end den danske. Det er altid en stor ting, og det er helt klart en oplevelse, der udvider ens perspektiv.

Det er også sjovt og underholdende at være på ferie, og studenten kan selv vælge, hvad ferien skal bruges på. Vil han eller hun opleve byen og dens mange muligheder? Slikke sol på stranden efter en krævende eksamensperiode? Det er helt op til den glade gavemodtager. Faktum er blot, at studenten helt klart vil skabe minder.

Grund 3: Et evigt minde

Den tredje grund til at give en miniferie i gave, er, at studenten kan have mindet for evigt. Når vi giver, eller får, materielle gaver, er der en større tilbøjelighed til, at vi på sigt glemmer gaverne. Men en rejse glemmer man sjældent. Derfor er en miniferie en perfekt gave. Studenten kan nemlig altid tænke tilbage på ferien og de skønne minder derfra.

Tre gode steder at tage på miniferie

Når du nu er blevet overbevist om, at du skal give en miniferie i studentergave, skal du naturligvis finde ud af, hvor ferien skal gå hen. Der findes nemlig mange lækre steder, hvor du med fordel kan tage på miniferie. Hvilket sted du bør vælge, afhænger naturligvis først og fremmest af studentens præferencer.

Nogle er mest til den skønne og rolige natur, og andre kan ikke få nok by, fest og shopping. Derfor bør du naturligvis altid tænke på studenten, når du skal udvælge en miniferie.

Til studenten, der elsker strande

Hvis du skal købe en miniferie til en student, der bare elsker strande, havet og slikke sol, kan Mallorca være en god destination. Selve flyturen tager kun nogle få timer, og så er studenten fremme ved fantastisk solvejr, lækre drinks og flotte strande. Det kan være en kærkommen afveksling, hvis han eller hun har siddet bøjet over alle skolebøgerne de sidste mange måneder.

Foruden strandene og vejret byder Mallorca også på mange skønne spisesteder, hvor studenten kan nyde det ene lækre måltid efter det andet. Ligesådan er der også mange barer og natklubber, hvis han eller hun gerne lige vil fejre huen en ekstra gang.

Til studenten, der elsker byen

Hvis du derimod leder efter en miniferie til studenten, der bare elsker byen, kulturelle oplevelser og shopping, er London lige sagen. Her kan han eller hun købe sig fattig i alverdens butikker. Der er også rig mulighed for et væld af forskellige kulturelle oplevelser. Lige fra slotsbesøg til koncerter eller musicals.

Derudover er London også fyldt med lækre spisesteder og barer. Det er helt sikkert, at den byglade student ikke vil kede sig i ét minut, mens vedkommende er i London.

Til studenten, der elsker historie

Måske skal du finde en gave til en student, der er lidt af en gammel sjæl? Eller måske er vedkommende bare helt vild med historie? I så fald vil en miniferie til Rom være et rent pletskud. Rom er fyldt med historiske attraktioner, så her får studenten virkelig mulighed for at opleve verdenshistorien på egen hånd.

Hvis studenten bliver sulten eller tørstig, er han eller hun heldigvis også kommet til det rette sted. Du har ikke rigtigt smagt hverken pizza, pastaretter eller kaffe, før du har smagt det i Rom. Når det kommer til mad, vin og kaffe, er Rom ganske enkelt et mekka uden lige. Det vil studenten uden tvivl nyde godt af.