Hvis du leder efter Personlige studentergaver behøver du ikke lede længere. Studentergaver.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

5 ideer til personlige studentergaver

Kender du en, som efter mange år med skolegang snart får huen på? Det er noget helt specielt at blive student, fordi man efter, i hvert fald i de fleste tilfælde, 12-13 år med skolegang pludselig står på egne ben og skal til at tage sine egne beslutninger, som ikke nødvendigvis handler om at gå i skole.

Studenten skal selvfølgelig have en festlig uge med sine venner, men der er også tradition for, at der holdes et studentergilde, hvor familie og venner tage en gave med, som gerne skal være noget særligt. Så hvis du leder efter noget inspiration til en personlig gave til den kommende student, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig 5 gode og personlige gaveideer.

Et smykke eller et ur

En gave, som er både personlig og populær til studentergilde er en eller anden form for smykke. Det kan være en smuk halskæde, en fin fingerring, et ur eller noget helt andet. Det kan måske umiddelbart virke som den nemme løsning at købe et smykke eller et ur, fordi det er noget, de fleste vil blive glade for, men faktisk kan det sagtens være en meget personlig gave – især hvis man har et tæt forhold til studenten.

Her har du nemlig både mulighed for at vise, at du kender studentens smag, men smykket vil også være en påmindelse om den fantastiske tid, som studenten gennemgår. Studenten vil altså altid huske, at lige præcis det smykke eller ur var en gave, som vedkommende fik af dig i studenterugen.

En unik oplevelse

Hvis du gerne vil give en personlig gave til studenten, kan du jo overveje, at det skal være en oplevelse for jer to. Oplevelser er noget, som de fleste bliver glade for, og det er også meget i studentertidens ånd, fordi man netop skal nyde friheden og prøve en masse forskellige ting af.

Her kan du med fordel vælge, at den oplevelse, I skal have sammen, skal være baseret på en fælles interesse, da det vil gøre gaven endnu mere personlig. Det kan være, at der er et band, I begge kan lide – så inviterer du da studenten på en koncert med dig. Det kan også være, at I holder af at slappe af i hinandens selskab – så kan du eventuelt invitere studenten på en wellness tur med alt betalt.

En særlig bog

En anden gave, som faktisk er meget populær til studentergilder, og som desuden sagtens kan gøres meget personlig, er bøger. Det lyder måske lidt kedeligt, men det er faktisk en gave, som kan symbolisere mere, end man lige skulle tro.

Du kan eksempelvis give en kogebog, som jo netop symboliserer voksenlivet, og at studenten nu skal til at tage ansvar for sig selv – i den forbindelse kunne man også give en rejsebog. Disse er dog ikke så personlige, så hvis man gerne vil gøre det mere personligt, kan man give en bog med mere indhold – altså en bog, som på en eller anden måde kan lære studenten noget om livet. Så kan du eventuelt skrive en lille besked i starten af bogen, hvor du lykønsker studenten og fortæller, hvad man kan få ud af denne bog.

Et fotoalbum

Hvis du er tæt knyttet til studenten, så er du sikkert interesseret i at gøre gaven så personlig som muligt, og det kan du eventuelt gøre ved at lave et fotoalbum med alle jeres minder sammen.

At blive student er netop slutningen på en lang periode, hvor man har gennemgået alverdens forskellige ting – fotoalbummet kan altså være et symbol på alle de gode oplevelser man har fået indtil det øjeblik – og hvor mange der stadig venter forude.

Hvis du er en ven af studenten, kan det eksempelvis udelukkende være billeder fra jeres gymnasiefester og alle de skøre ting, I har lavet sammen. Hvis du derimod er et familiemedlem, kan du vælge at lave en slags tidslinje, så studenten kan se hele udviklingen fra barn til et selvstændigt, voksent menneske. Det er i hvert fald en meget personlig gave, som studenten helt sikkert vil sætte pris på.

En masse søde hilsener

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig altid godt men en masse søde og personlige hilsener fra alle de personer, som har været en del af studentens liv. Denne periode er helt sikkert virkelig fed for studenten, men også meget rørende, fordi man netop skal til at stå på egne ben og sige farvel til de faste rammer, man har været vant til hele livet.

Af den grund er det også virkelig rart for studenten at vide, at der altid er familie og venner, der støtter op om en, ligesom de har gjort det hele livet. Så udvælg din personlige gave og skriv et godt og personligt brev – det skal nok ende godt!