Udgivet i Gaveideer

Seks grunde til at en tur på PaddleBoard (Sub Board) er den perfekte studentergave

Af Studentergaver.dk

Paddleboard er de seneste år blevet en ekstrem populær ting. Det er let at gå til, det giver god motion, og så er det rigtig god underholdning. Med andre ord så er det en oplagt ting at give som studentergave.

Hvad er en Paddleboard?

Paddleboard, eller Sup, som det også kaldes, er en sport, der udøves på vandet. Et Paddleboard kan være lavet af aluminium eller måske carbon. Sidstnævnte gør det mere effektivt i vandet. Desuden findes oppustelige boards i et plastmateriale, der er lette at transportere til og fra stranden eller hvor du ellers bruger dit Paddleboard.
Personen på boardet driver boardet frem ved at bruge enten armene eller benene i vandet. Man kan enten ligge eller knæle på boardet, når man udøver fremdriften. Desuden findes disciplinen stand up paddle surfing, hvor boardet drives frem via en åre af en person stående på sit Paddleboard

Den oplagte studentergave

Årets studenter er ved at spring ud. For rigtig mange er det svært at finde den oplagte gave. Men så er en Paddleboard tur en oplagt gave. En tur på et Paddleboard er bare en fed ting. Det vil helt sikkert skabe glæde som en studentergave. Det gør det blandt andet af nedenstående grunde:

Giver god motion

Motion er godt. Det ved vi alle. Og også nybagte studenter har brug for at holde sig i form og altså holde kroppen ved lige. En tur på et Paddleboard er helt sikkert god motion. Der er en mulighed for at få brugt og styrket både arme og ben og andre dele af kroppen. En perfekt studentergave.

Mærk elementerne

At være ude hvor du kan mærke vind og vejr i ansigtet og andre steder på kroppen er bare dejligt. Skal du give en studentergave til en, der godt kan lide at være i naturen, så er en tur på Paddleboard perfekt. Saltvand, vind og forhåbentlig sol er noget langt rigtig mange studenter rigtig godt kan lide. Det giver perspektiv på livet, og en dejlig naturlig træthed.

Træn din balance

Den nybagte student kan få meget andet ud af en tur på et Paddleboard end blot en god oplevelse. Faktisk er det en god lejlighed til at træne ens balancen. Det kan man gøre i flere positioner på boardet og altså få et rigtigt godt udbytte ud af det. Specielt det at stå op på boardet, imens man bevæger sig igennem vandet er god balancetræning.

Træn muskler

Det er ikke kun balancen man kan få trænet via en Paddleboard tur. Du kan også få trænet sine muskler flere forskellige steder i kroppen. Det kan være både i arme og ben, men faktisk også din core bliver træner i de forskellige positioner, som du kan indtage på Paddleboard.

Få sol

Når man er ung student ser det dejligt ud, hvis man er solbrændt. Og hvis der er et sted, hvor du kan blive hurtigt solbrændt, så er det på vandet. Solen refekterer i vandspejlet, så når du bevæger dig frem på dit Paddleboard, bliver du hurtigere dejligt solbrændt.

Få styr på tankerne

At være alene på vandet er oftest et tidspunkt til reflektion. Der er ro, når du bevæger dig over vandet, og du er oftest alene. Derfor er det også oplagt at bruge tiden til at få ro i hovedet. Du kan, samtidig med at du nyder oplevelsen, også få dine tanker på plads. Er der noget du har brug for at få gennemtænkt, så er det oplagt at gøre det på en tur på Paddlboard. Er du nybagt student, kan du måske få din fremtid på plads, imen du nyder din gave.