Sjove studentergaver

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Studentergaver.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Sjov studentergave, nemt og simpelt.

Udvalgte Billige Sjove studentergaver

Her kan du se alle de Sjove studentergaver vores robot i nat automatisk har fundet på adskillige onlineshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Sjov studentergave du kan bruge - ellers kig forbi Studentergaver.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt sjov studentergave tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores robot. Den finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte onlineshop.

Du kan også komme tilbage i morgen og se hvad vi har fundet af gode sjove studentergaver der.

Fortæl også meget gerne venner og familie om Studentergaver.dk - det vil hjælpe os rigtig meget.

4 ideer til sjove studentergaver


Når man har en ny student, som har bestået alle sine eksaminer, så er det på tide at fejre det jo. Men hvad er den bedste måde at gøre det på? Der findes en del måder at gøre det på. Enten så skal du give et fint stempel eller symbolsk gave, som kan markere dagens vigtighed.

Sådan, at hver gang de ser på gaven i fremtiden, så tænker de på den dejlige dag. Eller du kan måske tænke på deres fremtid og give dem noget, der kan hjælpe fremover. Her er 4 gode gaveideer til den kommen student.

Giv dem et smykke

Noget som mange gør, er at give studenterne et smykke som studentergave. Et pænt stykke metal eller andet materiale, som har kostet en lille sum, da det gerne skal overleve en del år. Ellers går det fuldkommen imod selve ideen. Ideen er nemlig, at den studerende, skal kunne gemme dette smykke i mange år efter, som et godt minde, der kan minde dem om deres svære modgang i at bestå alting. Et lille guld, sølv eller andet relikvie, som kan vise den studerende, hvor langt de er kommet og minde dem om, at de sagtens kan skubbe videre i hårde tider!

Selvfølgelig skal man tænke over hvad smykket skal være, især i forhold til om det er til en dreng eller en pige. Piger kan sagtens få ringe eller øreringe, hvor det er mere almindeligt at give drenge en nøglering eller andet praktisk.

Men alligevel skal man overveje om det ikke skal være lidt mere praktisk, også til pigestudenten. For hvem gemmer egentligt en ørering i så lang tid. Og hvor ofte ser man egentlig en ørering, man har på? Så hvis du giver et smykke, overvej hvad den studerende kunne finde på at gemme, og hvad de bruger ofte. For at bruge øreringe eksemplet igen, ville det være fuldkommen fjollet at give en pige uden huller i ørerne, en ørering.

Så kend din student, når du giver dem et dejligt minde smykke!

Giv dem en oplevelse

Giv dem en mindeværdig oplevelse. Mange studerende tager ud og rejser efter de er blevet studerende. Mange tager en pause i form af et sabbatår, hvor de enten tjener nogle penge eller tager ud og oplever verdenen. Eller også tager de bare ud og rejser i løbet af sommerferien. I hvert fald er der mange, der gerne lige vil lidt væk eller opleve noget, inden de skal videre. Så her kunne man jo give dem en lille oplevelse i gave!

Om man skal betale for hele deres tur, eller man skal give en mindre oplevelse, må man selvfølgelig selv vælge. Man kan selvfølgelig altid spørge den studerende, hvilken oplevelse hun eller han gerne vil have.

Eller man kan finde den selv og så må den studerende jo bare bruge den eller lade være. Gode bud, hvis man leder efter mindre oplevelser, kunne være faldskærmsudspring eller en kanotur. Der findes så mange oplevelser derude, så det du skal spørge dig selv, er hvorvidt du vil give din studerende hvad de vil have, eller hvad du synes de skal ud på. Og så handler det jo bare om, hvem I er.

Hjælp dem i deres fremtid

Du kan også tænke lidt på deres fremtid. Giv dem noget de kan bruge fremover. For eksempel, når nogle flytter hjemmefra, så mangler de altid noget til køkkenet. Så pander og gryder er altid et sikkert bud til en studentergave. Det vil også være okay at give et gavekort til for eksempel IKEA, da den studerende så selv kan vælge møbler, så de kan finde noget, der passer deres stil.

Det er måske ikke alle, som vil have husholderske redskaber, det er måske ikke den sjoveste gave i verdenen, men det er en virkelig praktisk gave og tankevækkende gave. Og senere hen i fremtiden vil den studerende nok være rigtig glad for gaven og værdsætte den rigtig meget. På denne måde bliver din gave også mere udødeligt, ligesom smykket, da det er noget de kan bruge lang tid fremover. Så har du gjort dem en tjeneste, som de ville værdsætte i lang tid.

Giv dem en anti-tyveri taske

Det er måske en mindre intim gave, men en anti-tyveri taske er faktisk en rigtig god studentergave. Hvad end de skal ud og rejse, eller de skal videre på universitetet, så kan de altid bruge disse tasker. Ideen med dem, er at lynlåsen sidder ind mod ryggen, så man kan ikke stjæle fra den bagfra.

Af tydelige grunde, er det en perfekt taske at have med sig på ferie! Turister er nogle af de største tyveriofre, især unge og godtroende mennesker er specifikt i farezonen! Så gør din studerende lidt mere sikker, hvis de skal ud og rejse!

Eller hvis de skal videre på universitetet. Eller generelt ude i livet. Disse tasker er enorm pæne, så der er faktisk ingen dårlig grund til at få disse. De er pæne, og de er megabehagelige at have på. Lige nu er de også moderne og trendy, så du gør dem faktisk bare en tjeneste ved at holde deres stil opdateret!

Så ja, hvis du vil hjælpe den unge videre i livet, på en behagelig måde, eller gøre deres dag lidt mere mindeværdig, så har du her 4 af de bedste studentergave ideer til de nylige stolte studenter. Hjælp dem godt afsted i starten!