Udgivet i Gaveideer

Studentergaver Til Ham

Af Studentergaver.dk

Studentertiden er ovre – eller snart ovre – der skal holdes fest, og den nyudklækkede student skal fejres, så du skal finde en gave.

Herunder finder du et stort udvalg af studentergaver til ham, som du kan købe ved at klikke dig videre til forhandleren, eller som du kan lade dig inspirere af.

Er du i tvivl, så læs guiden nederst på siden for at finde den perfekte studentergave til dagen.

Guide til studentergave til ham

Den perfekte studentergave til ham er den gave, som han bliver superglad for, vil grine ad eller som han i mange år vil kigge tilbage på og mindes og tænke ”ja, det var tider, dengang jeg blev student”. Af samme grund har vi delt gaveforslagen til ham op i forskellige typer.

Er han den sportslige, er han den dovne eller er han måske en klogeåge, der ikke kan få for megen viden? Er han den som går meget op i sit udseende, er han romantiker, eller er han den type, der sætter sig ved computeren og spiller World of Warcraft, Half Life eller Paradise Lost, hver gang han har muligheden for det? Han vil uden tvivl passe ind i flere kategorier, så mulighederne kan være mange.

Det er alt sådan noget, du skal tænke over. Hvem er han, hvilke interesser har han, eller hvor kan du udfordre ham?

Idéer til studentergaver til den sportslige

Går han vildt meget op i, at hans krop er tonet med synlige muskler og sixpack? Eller kunne han godt trænge til at få det gjort? Så er træningsredskaber, som han kan bruge derhjemme en god gave.

Det kan f.eks. være et sjippetov, håndvægte eller en elastik til træning.

Hiker han, slider han garanteret mange par strømper op, så ham kan du begave med et par bambusstrømper eller flere. De er nemlig både lugtafvisende, temperaturregulerende, svedtransporterende og åndbare. Og så er de tilmed ekstremt bløde.

Gaven til ham, der går op i sit udseende

Sidder hans hår altid perfekt, og er han den type, der bruger meget tid på at vælge tøj, inden han skal ud ad døren?

Mænd kan også få ansigtsbehandlinger. Og måske er det lige dét, du skal forære ham. Eller en maskulin tur i spa.

Har han – eller er han ved at anlægge – fuldskæg, findes der rigtig mange plejeprodukter til at få og vedligeholde et flot, blødt og velplejet skæg – skægshampoo, cologne, balsam, skægolie og meget mere. Og skal du have kvalitet, kan det hurtigt løbe op i mange penge.

Personlige studentergaver med indgravering

Vil du gerne komme med en personlig gave, så kan du vælge en ting, hvor du kan få indgraveret et citat, hans navn, årstallet eller hvad du nu synes.

Er han en festabe, så kan du f.eks. give ham en lækker lommelærke. De er ofte af stål, og det er et materiale, der er godt at gravere i.

Det kan også være en nøglering, hvor du får indgraveret en valgfri tekst. Faktisk er det muligt at få en nøglering med en studenterhue i, hvorpå der er plads til indgravering. Men husk at købe den med den rigtige farve bånd.

Gode studentergaver til ham kæresten

Personlige gaver er også perfekte, hvis studenten er din kæreste. Men her vil du måske hellere komme med et smykke. Det kan f.eks. være et armbånd med en indgravering.

Eller du kan købe Årets Studentergave til ham. Det er en gave, hvor det på den ene eller anden måde fremgår, at denne gave har han modtaget, fordi han er Årets Student. Det kan være en skulptur, en figur eller Rosendahls vedhæng ”uglen”, som bl.a. kan købes hos Imerco.

Gaven fra forældrene

Har du en søn, som du skal finde på en gave til, fordi han er blevet student? Ofte vil forældre gerne spendere en del på en studentergave. Men hvad skal det være?

Hvis din søn er glad for fart og adrenalinfremmende oplevelser, kan du forære ham oplevelser, som faldskærmsudspring eller en tur i et escape room sammen med nogle kammerater. Det er blevet utroligt populært især blandt unge.

Eller du kan forære ham en tur i lige netop sådan en bil, som han går og drømmer om, en dag skal blive hans. Der findes flere steder, hvor han på bane eller gade kan få lov at prøvekøre en Lamborghini, Ferrari, Porsche eller et andet populært bilmærke.

Pengegave

Hvis du ved, at studenten ønsker sig noget helt specielt, der er svært at købe for andre, eller noget meget dyrt, kan en pengegave være løsningen. Det er også nemt for studenten, for penge kan han altid bruges. De skal ikke byttes, bare veksles til noget andet.

Pak dem evt. sjovt ind eller på en måde, som signalerer, hvad pengene er øremærket til.

Du kan også give et gavekort, hvis f.eks. studenten ønsker sig gamer-udstyr, tøj eller noget tredje, som er svært at købe for andre.

Hvor meget skal en studentergave til ham koste?

Egentlig betyder prisen ikke så meget. Og så alligevel. Gaven fra forældrene vil oftest være dyrere end f.eks. gaven fra en af kammeraterne.

Prisen på gaven fra forældrene er der som sådan ingen øvre grænse for. Til gengæld skal den ikke være for tarvelig. Men fra 1.500-2.000 kr. er ikke unormalt. Bedsteforældre giver typisk for en tusse.

Er du på anden måde i familie med studenten, er det godt nok at komme med en gave på omkring 500-600 kr. Og er du længere ude – altså venner eller bekendte – så ligger prislejet på omkring 400 kr.

Men lad nu være med at sprænge budgettet. Det er trods alt tanken, der tæller.

Se udvalget herover

Er du stadig i tvivl om, hvilken studentergave, du skal give ham? Så tjek udvalget herover, og find den perfekte studentergave til ham.