5 fede gadgets han vil elske som studentergave

gadgets som studentergave

Står din søn eller barnebarn overfor at blive student snart? Det kræver et rigtigt festgilde og selvfølgelig en fin gave, som du kan lykønske ham med. Studentergilder er ofte ganske uformelle sammenkomster, så en studentergave behøver ikke være noget stort, som for eksempel ved en konfirmation.

Du kan let give en lille sjov gadget, der ikke er super dyr, men stadigvæk vil bringe glæde til den nye student. Problemet er, hvilken gave du skal vælge. Der er mange muligheder, du kan dykke ned i, men hvis du gerne vil have nogle hurtige eksempler til at sætte tankerne i gang, får du her 5 gode ideer at starte med.

Massageapparater er nyttige

Det er en spøjs, men nyttig gave. Der findes i dag uanede mængder af massageapparater, som kan hjælpe med at afspænde og massere ømme punkter på kroppen. Hvis studenten er en ivrig sportsudøver eller blot skal til at studere og bruge meget tid bøjet over bøger, er massageapparater gode.

Der findes massagestole eller små transportable massageapparater, så du har et stort udvalg. Fokusér på at finde et apparat, der vil hjælpe, hvor der er brug for det. Et apparat til nakkemassage er god til, når man sidder meget foran en computer eller bøjet over en bog. På den anden side kan et apparat, som du kan bruge over hele kroppen, være god til at hjælpe sportsentusiasten.

Verden er fuld af mulighed

Så køb et verdenskort! Du kan finde de helt klassiske verdenskort-plakater og små globusser, men der findes også mere stilistiske verdenskort, som er designet ud af for eksempel træ og metal. Uanset dit valg er det en super god idé, for mange unge er ivrige efter at komme ud at rejse, og de står over for at skulle flytte hjemmefra.

Et verdenskort er dermed perfekt som gave. Det er en sjov dekoration at have hængende i et nyt hjem, og det lader sønnen eller barnebarnet tracke deres rejser eller sætte nåle i de steder, som han ønsker at besøge.

Alt sprut-relateret

Det er næppe en hemmelighed, at unge folk elsker at feste. En god gave kan derfor være ting, som er nyttige, når det kommer til alkohol. Det kunne være forskellige former for køletasker, som han kan bruge til at fragte dåseøl, når han skal hænge ud med sine kammerater. Eller et smart barskab til den nye lejlighed.

Der er mange forskellige muligheder. Det er sågar muligt at finde super smarte ølhaner, så han kan skænke sine egne fadøl derhjemme.

Gaming er populært

Rigtig mange unge mænd elsker at spille på deres computer, PlayStation eller Xbox. Har du sådan en søn eller barnebarn, er du derfor her et godt udgangspunkt for en gave. At give spil i gave er ikke længere særlig populært, da spil oftere og oftere købes digitalt. Der er dog andre muligheder.

Et godt sted at starte kunne være at købe et smart headset, som har en god lyd og mikrofon, så han kan snakke med sine kammerater online, når han spiller. En anden mulighed er at købe en rigtig behagelig gaming-stol, så han kan sidde og spille komfortabelt uden at få ondt i ryggen.

Tag udgangspunkt i ting, han er fan af

Vi har alle ting, som vi er fans af. En yndlingsfilm, -band, -bog og så videre. Er der noget, som han går vildt meget op i? Så kan du nok finde sjove ting online, der er forbundet med den interesse. Er han for eksempel en stor Harry Potter-fan, så er der et stort marked for ting som halstørklæder, krus, tøj og meget mere, der er forbundet til den franchise. Det kunne være halstørklæder, der repræsenterer de forskellige huse på Hogwarts. Det kunne være krus eller t-shirts med citater fra bøgerne.

Mange populære bands, film og bøger har merchandise, som deres fans vil elske at få som gave.