7 gode grunde til at studenten vil elske en elektrisk tandbørste i studentergave

elektrisk tandbørste i studentergave

Hvis du skal til en studenterfest til sommer, mangler du måske noget inspiration til, hvad du skal købe som studentergave.

Der er rigtig mange muligheder. Studenten befinder sig ofte et sted i livet, hvor han eller hun skal til at flytte hjemmefra, hvilket giver en masse oplagte gavemuligheder. Herunder kan du læse om en lidt mere alternativ gave – dog vil den helt sikkert falde i god smag.

Læs med herunder, hvor du får syv gode grunde til, at studenten vil elske en elektrisk tandbørste i studentergave.

1: Studenten kommer til at spare penge på tandlægeregninger

Hvis du gerne vil give studenten et økonomisk boost, kan en elektrisk tandbørste være den perfekte gave. Med en effektiv, elektrisk tandbørste kan studenten nemlig spare penge på tandlægebesøg i fremtiden.

En grundig tandbørstning med en god el-tandbørste hver eneste dag, vil holde tænderne sunde og rene, hvilket minimerer risikoen for, at der opstår huller og andre komplikationer med tænder og tandkød. Af den grund vil studenten opleve, at de fremtidige tandlægebesøg bliver meget mere behagelige – og meget billigere. Det er derfor en gave, der kan spare studenter rigtig mange penge i fremtiden.

2: Det bliver lettere at følge tidsanbefaling for tandbørstning

Studenten vil også opleve, hvordan det bliver meget lettere at følge tidsanbefaling for tandbørstningen, når han eller hun har en elektrisk tandbørste frem for en manuel model. Grunden til det er, at langt de fleste el-tandbørster giver en indikation, hver gang der er gået 30 sekunder og giver en indikation igen, når de anbefalede to minutter er gået.

På den måde ved studenten, hvornår det er tid til at skifte side og over-/undermund. Det sikrer en grundig børstning, der holder sig inden for tidsanbefalingen – hverken over eller under.

3: En blidere og mere effektiv børstning

Studenten vil også hurtigt opleve, hvordan den elektriske tandbørste både er blidere og mere effektiv. Den er mere effektiv på grund af de mange børstebevægelser, der er langt bredere og mere effektive end en manuel tandbørste.

Den er blid mod både tænder og tandkød, da det ikke er nødvendigt at presse særligt hårdt under børstningen. Nogle smarte modeller fortæller også brugeren, hvis trykket er for hårdt.

4: Tandbørstningen bliver idiot-sikker

En manuel tandbørste stiller nogle krav til brugeren. Her skal tandbørsten bevæges på en specifik måde for at give den bedste børstning. Det er ikke tilfældet med en elektrisk tandbørste. Denne skal blot bevæges rundt i munden – så klarer tandbørsten resten.

5: Flere smarte funktioner end en almindelige tandbørste

Nogle af de bedre elektriske tandbørster har et hav af forskellige funktioner, der gør tandhygiejnen lettere at passe. Herudover har nogle af dem whitening-programmer, der kan give hvidere og flottere tænder – derfor kan du give studenten et redskab til at opnå det perfekte colgate-smil i studentergave.

6: Mindre bakterieplak og færre tandkødssygdomme

Flere undersøgelser viser, at elektriske tandbørster reducerer plak og tandkødssygdomme markant i forhold til en almindelige tandbørste. Én specifik undersøgelse peger på, at brugeren vil opleve 11% mindre bakterieplak på tænderne, og at tilfældene af tandkødssygdomme bliver reduceret med cirka seks procent.

7: Godt udstyr kan skabe gode vaner

Hvis studenten ikke altid husker tandbørstningen to gange dagligt, kan en god elektrisk tandbørste være lige præcist det, der skal til. Et godt stykke udstyr, der gør tandbørstningen sjovere, kan nemlig være med til at skabe en god vane, da det pludseligt bliver til en god og sjov oplevelse at børste tænder.

Det var syv gode grunde til, hvorfor du bør købe en elektriske tandbørste i studentergave – nu mangler du blot at finde den helt rigtige model.