Her er 5 gode studentergaver til studenten, der skal på festival til sommer

gaveideer til studenten der skal på festival

Den søde studentertid nærmer sig, hvilket betyder, at de kommende studerende er i gang med at læse op til de sidste eksamener. Det er en stor ting at blive student, da man afslutter et kapitel i sit liv og skal videre med noget andet. De sidste eksamener kan have en stor betydning for om den enkelte student kan søge ind på sit drømmestudie.

Uanset hvad knokler de fleste, da det gælder om at klare sig så godt som muligt. Efter eksamenerne skal studenterne fejres. Det betyder at du skal finde på en unik gave til studenten.

Hvilken gave skal man finde på?

Det kan være svært at finde ud af hvad man skal købe i gave til studenten. Studenter får allerede en del gaver fra familie og venner, så hvad kan man finde på der er helt unikt? Ofte er det en god ide at tænke på studenten godt kan lide eller skal lave til sommer.

Skal studenten f.eks. på festival som mange andre unge, kan det være en god ide at købe noget til denne anledning. Festivaler er fantastiske, så du kan med garanti finde på noget brugbart, som studenten vil sætte pris på når vedkommende er til festivalen. 

En oppustelig madras 

Af brugbare gadgets til festivalen kan du købe en oppustelig madras, så studenten har noget ordentligt at sove på. Det er forskelligt hvad folk tager med at sove på til festivalen, men du kan hjælpe den studerende med at få nogle gode nætter med en oppustelig madras. Du kan få fede gadgets madrasser som er passende til festivaler.

Du kan f.eks. få nogle som der er lys i når det bliver mørkt, så der sættes gang i en god stemning til aftenen. 

Blinkende partyglas 

Der er mange som har drikkeglas og andet med til festivalen, så de har noget at hælde egen drikkelse på i. Du kan dermed købe blinkende partyglas, som kan være med til at sætte gang i en god stemning. Om aftenen er det hyggeligt med lys, så man også kan se hvor ens glas står henne. Køb nogle forskellige glas, så der er både glas til øl, shots og andet. Studenten vil elske det!

Et lækkert telt 

Når man er til festival er det nødvendigt med et ordentligt telt således, at man kan sove ordentligt om natten uden der løber regn og andet igennem og gør ens ting våde. Du kan købe mange fine telte og især telte som skiller sig ud fra andre. På denne måde har den studerende også mulighed for at finde sit telt igen. Til en pige kan du købe et pink telt og til en dreng et telt i en neongrøn farve. Teltet skal være i god kvalitet, så studenten også kan bruge teltet til andre anledninger. 

Køb en festivalpakke 

Hvis studenten skal til festival for første gang, er det oplagt at købe en festivalspakke således, at studenten er godt klædt på til en festlig uge. En festivalspakke kan bestå af forskellige ting. Det kan f.eks. være forskellige spil i form af beer pong, vikling spil, vådservietter, håndsprit, vandtæt højtaler og meget andet, der kan være relevant at have til en festival.

Pakkerne varierer i pris alt efter hvor mange ting der er med. Derfor er det en god ide at du finder en startpakke, der kan være god for studenten at have med. 

Ørepropper så natten kan blive god

Til festivaler er der både fest og farver både dag og nat. Det er vigtigt at du får noget søvn, så du kan holde dagene ud på festivalen. Derfor kan det være nødvendigt med nogle ørepropper, så du kan lukke larm ude og få noget ro. Derfor er ørepropper en god gave at give studenten, så man er sikker på at kunne slappe af og lukke omgivelserne ude.

Ørepropper kan fås i forskellige varianter, så du kan med garanti finde nogle flotte nogle der passer til studenten.